Sejers

Tømrerfirma

Komplet tagudskiftning i Egå

Egå
Tagudskiftning
8 uger
September 19, 2022
September 2022
Tagudskiftning
Egå
8 uger

Beskrivelse af projektet

Kunden ønskede en komplet tagudskiftning med nogle tilføjelser. Det eksisterende tag var af beton tagsten og gammel træbeklædning på gavle og vindskeder. I samarbejde med kunden fandt vi den helt rigtige løsning, Bølgeternit B7 tagplader med 3 lystunler, et velux vindue og Vedligeholdelsfri hardieplank i sort på gavle, vindskeder og stern. Kunden ønskede nye tagrender og nedløb i sort samt nyt underbeklædning.

Kunden siger om projektet:

"Sejers Tømrerfirma har gjort et super-godt stykke arbejde ifm. etablering af nyt bølgeeternittag på vores hus i Skæring, Egå, samt montering af nye gavle, træværk, ovenlysvinduer mv. mv.
Hele teamet(!) - ledet af Frederik Sejer - har været super responsive og kommunikative fra start, inddraget os i løsninger og muligheder, og generelt sørget for, at vi har følt os trygge i beslutningerne undervejs.
Vi er enormt tilfredse med det færdige resultat og kan til enhver tid anbefale Sejers Tømrerfirma til dem, der ønsker god kommunikation og et veludført stykke arbejde, hvor løsningerne bliver skræddersyet til behovet.
Alt det bedste herfra til det energiske og venlige team, tusind tak for samarbejdet!"

- Danny Damsgaard

Før-billeder

Billeder af processen

Efter-billeder

Vi leverer kun projekter,
som vi er stolte af

Skal vi hjælpe dig med dit byggeprojekt?

Ingen projekter er ens, og derfor står vi altid  klar til at snakke med dig om din specifikke situation.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud.

Frederik Sejer

Indehaver