Sejers

Tømrerfirma

Udtalelser

Hos Sejers Tømrerfirma gør vi os altid umage for at give dig en god oplevelse. Vi gør arbejdet færdigt og følger ethvert projekt helt til dørs.

Her på siden kan du læse udtalelser fra vores mange glade kunder.

Vi lever af glade kunder

5/5
"Opgaven er udført med stor tilfredshed. Sejers Tømrerfirma leverede et godt arbejde, til tiden og til den aftalte pris. Vi er meget tilfredse med arbejdet."
- Claus
5/5
"Meget hurtige til at svare og melde tilbage og bestemt et fint tilbud. Hurtigt og fint udført arbejde.
- Brita
5/5
"Bare fint og solidt arbejde. Kan kun sige rosende ord om hele forløbet. Vil bruge dem fremover hvis/når vi får brug for det. Og anbefale dem til venner og bekendte."
- Poul
5/5
"Klarede reparation af skredne tagtegler på under to timer til en virkelig god pris! Jeg var med oppe og se fra altan blot af interesse og der var sgu godt humør på! Der blev arbejdet effektivt og sikkert. De kunne klemme os ind med under en uges varsel og kom præcis til tiden. Der var god kommunikation op til opgaven og de var gode til at forklare hvad der blev gjort og hvorfor teglerne var skredet. Alt i alt en rigtig god oplevelse!"
- Anders Ingemann
5/5
"Sejers Tømrerfirma har gjort et super-godt stykke arbejde ifm. etablering af nyt bølgeeternittag på vores hus i Skæring, Egå, samt montering af nye gavle, træværk, ovenlysvinduer mv. mv.Vi er enormt tilfredse med det færdige resultat og kan til enhver tid anbefale Sejers Tømrerfirma til dem, der ønsker god kommunikation og et veludført stykke arbejde, hvor løsningerne bliver skræddersyet til behovet."
- Danny
5/5
"Super dygtige tømrere. Kan varmt anbefales 👍🏼"
- Malou Jensen
5/5
"Fik lagt nyt gulv👌🏼 og kan klart kun anbefale sejers tømmer firma!💪🏼 dygtig tømmer! Med en rigtig god service! og et mega godt stykke arbejde som jeg er mere end super tilfreds med har 100% fundet min faste tømmer frem over😁"
- Nicole
5/5
"Har fået nye træ/alu vinduer og døre. Arbejdet er udført til min fulde tilfredshed og jeg kan på det varmeste anbefale dette firma. Deres faglige arbejde er i orden, de overholder aftaler og samtidig er de yderst høflige. Jeg er glad for, at jeg valgte Sejers Tømrer firma."
- Britt Monsson
5/5
"Professionel og meget positiv mennesker. Vi kan lave aftaler. De gør hvad de lover. Vi kan hundre procent stole på dem."
- László Iványi
5/5
"Frederik og hans medarbejdere løser opgaven og færdiggør arbejdet til fuld tilfredsstillelse. Det er et meget dedikeret team, som gør alt for at overholde sine aftaler."
- Jan Thisted
5/5
"Godt arbejde, til en yderst fin pris og overholdte den aftalte pris. Kan klart anbefales👍"
- Claus Caspersen
5/5
"Jeg har fået lavet et spandely til 3 affaldsspande, spandelyet står ved virksomhed og vender mod gaden, så den rådgivning og det udførte arbejde skulle bare være i top. Jeg fik en super rådgivning fra Sejers Tømrefirma og Frederik og Steffen var super gode til at forstå vigtigheden af dels det visuelle arbejde samt det funktionelle, de leverede på alle parametre. Jeg kan give Sejers Tømrerfirma og dermed Frederik og Steffen mine bedste anbefalinger."
- Kim Petersen
5/5
"Nyt tag på huset. Alt arbejde er udført af unge kompetente håndværkere. Alle aftaler overholdt. Vejret drillede dog lidt pga storm og regn. Men der blev lagt presenning på. Håndværkerne kom hver dag og tjekkede at alt lå som det skulle og holdt tæt. Fint udført arbejde og håndværkerne er præcise og punktlige. De bedste anbefalinger herfra."
- Susanne Enevoldsen
5/5
"Gode og venlig Håndværker som er klar til at hjælp og giver en gode pris og laver en godt styk arbejde. Kan godt anbefales."
- Samuel Jensen
5/5
"Hurtig kontakt med firmaet, hurtigt besøg for at give tilbud. Fik ordnet det hele på en dag og alt efterladt i pæneste orden, flot udført"
- Dion Danielsen Haubro
5/5
"Har fået skiftet tagrende, gode kompetente medarbejdere. Kan kun anbefale dem."
- JM Rail, Langå
5/5
"Jeg er yderst tilfreds med hele forløbet. Frederik og Steffen har virkelig været hjælpsomme. Det skulle bare have været 2 vinduer de skulle skifte, og opbygning af lysningen, men en anden håndværker ødelagde en masse og opgaven blev pludselig meget større. Så tusind tak for jeres kompetente hjælp, og jeres villighed til at rykke tidsplanen utallige gange. Også for jeres punktlighed samt venlige og hurtige kommunikation. Det hele er blevet rigtig flot nu. Jeg vil anbefale jer 100% og ved hvor jeg skal henvende mig næste gang."
- Anne Holtegaard
5/5
"Vi fik lavet vindskeder og underbeklædning på en høj gavl. Pålidelige og dygtige folk. Vi fik gode råd undervejs, når der skulle tages stilling til detaljer, og arbejdet blev lavet til tiden. Fleksibelt- bl.a. lånte vi stillads i et par dage. (malerarbejde)"
- Ole C.

Er du vores næste glade kunde?

Vi har mange glade og faste kunder, som gentagne gange vender tilbage tilbage til os, når de mangler en kompetent tømrer i Østjylland.

Men vi har selvfølgelig altid plads til flere glade kunder, så hvis du mangler en pålidelig og dygtig tømrer, så tøv ikke med at kontakte os.

Frederik Sejer

Indehaver