Sejers

Tømrerfirma

Terrasse

Der er intet bedre end at nyde solskinsvejret og morgenkaffen fra en lækker træterrasse.

Vi har stor erfaring med bygning af alle former for træterrasser.

Vi er gode til at bygge træterrasser

Drømmer I om en ny træterrasse, hvorfra I kan nyde solen hele dagen?

Hos Sejer’s Tømrerfirma tilbyder vi flotte terrasseløsninger, som både er holdbare, funktionelle og smukke.

Vi har hjulpet rigtig mange glade kunder med at lægge deres nye terrasse. Hvis I mangler en tømrer til at lægge jeres nye terrasse, så tøv ikke med at kontakte os.

Ny terrasse i Østjylland

Tømrerfirmaet Sejers er eksperter i at bygge funktionelle, flotte og holdbare terrasser. Vi har mange års erfaring og mange nye terrasser på CV’et. Vi sætter en ære i at levere et stykke håndværk, vores kunder kommer til at få glæde af mange år frem. 

Er der noget bedre end at nyde sommerens sol på en terrasse? Der behøver ikke at være langt fra tanke til handling – kontakt os i dag og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde dig. Din ny terrasse kan potentielt stå klar til næste forår.

 

En terrasse er ikke bare en terrasse

Når du har besluttet dig for at få lagt en ny terrasse, så står du foran en række valg vedrørende – en terrasse er nemlig ikke bare en terrasse. Der findes forskellige muligheder for design, størrelse, funktion og materiale, og alt sammen er det noget, der skal besluttes, inden vi går i gang med arbejdet. 

Vi rådgiver og vejleder indledningsvist, og vores eksperter står klar med gode råd, eksempler og idéer. Vi går aldrig i gang med arbejdet, før vi er sikre på, at den terrasse du forestiller dig, den er præcis magen til den, vi lægger.

Når vi lægger en ny terrasse, så er det altid med fokus på, at den skal være solid og funktionel og passe ind i den øvrige boligstil. 

Hos os er kundens tilfredshed en æressag, og vi gør en dyd ud af både kommunikation og formidling. 

 

Integritet og godt håndværk – derfor er vi kundernes førstevalg

Hos Sejers tager vi vores ansvar alvorligt. Vi leverer kvalitetsarbejde til den aftalte tid, og vi kommunikerer hele vejen igennem processen. 

Vi arbejder med en gennemsigtig prisstruktur og markedets bedste vilkår. Vi værner om vores integritet – vi praktiserer hvad vi siger, og en aftale er en aftale. Dette værdisæt deler alle vores folk. 

 

Vi kører i hele Østjylland

Hvis du skal have lagt en ny terrasse i Østjylland, så er Sejers et oplagt valg af håndværker. Vi kører i hele landsdelen, og vi har kunder i både Hadsten, Randers og Bjerringbro. 

Vi har de bedste folk og den rette viden, og vi går langt for at imødese vores kunders ønsker. Vi udfører kvalitetsarbejde, der holder, og vi gør det med den rette forståelse for kundens behov – en god dag for os er endnu en dag med et veludført projekt og en glad og tilfreds kunde. 

Ét skridt ad gangen

1

Du fortæller os blandt andet, hvad du kunne tænke dig, og hvilke specifikke ønsker du har.

2

Efter at have besigtiget dit tag giver vi et uforpligtende tilbud.

3

Vi underskriver en aftale og får styr på diverse praktikaliteter.

4

Vi tager arbejdshandskerne på, og inden længe er opgaven klaret.

Brædder, skruer og terrasse-tips

Der er mange forskellige valgmuligheder for jer, som overvejer at bygge en ny terrasse. Det er ikke kun vigtigt at finde ud af, hvor stor terrassen skal være; I skal også overveje, hvilke materialer der skal bruges til jeres terrasse.

Mangler I inspiration til jeres terrasse-overvejelser, så kan I finde en masse brugbare links på 10-4 byggecenter’s hjemmeside herunder.

Læs 10-4’s store terrasse-guide

Vi elsker glade kunder

5/5
"Opgaven er udført med stor tilfredshed. Sejers Tømrerfirma leverede et godt arbejde, til tiden og til den aftalte pris. Vi er meget tilfredse med arbejdet."
Claus

9. april 2021

5/5
"Sejers Tømrerfirma har gjort et super-godt stykke arbejde ifm. etablering af nyt bølgeeternittag på vores hus i Skæring, Egå, samt montering af nye gavle, træværk, ovenlysvinduer"
Danny

11. oktober 2022

5/5
"Bare fint og solidt arbejde. Kan kun sige rosende ord om hele forløbet. Vil bruge dem fremover hvis/når vi får brug for det. Og anbefale dem til venner og bekendte."
Poul

17. december 2021

Skal vi bygge jeres nye træterrasse?

Vi har bygget mange terrasser for vores kunder i alle slags materialer, herunder f.eks. komposit, hårdttræ og trykimprægnerede brædder.

Materialevalg og design af terrassen finder vi altid ud af i samarbejde med jer, så I kan være sikre på at få en lækker terrasse, som I bliver glade for mange år frem.

Frederik Sejer

Indehaver