Sejers

Tømrerfirma

Reparationer og udskiftninger

Vi udfører alle former for reparationer – store og små. Så hvis du mangler en østjysk tømrer til at reparere eller udskifte noget i din bolig, så tøv ikke med at kontakte os; vi står klar til at give et godt tilbud.

Vi har øje for detaljen

Har du brug for hjælp til en lille reparation eller udskiftning, så kan vi klare opgaven for dig. Ingen reparationer er for små, så hvad enten det er et enkelt ødelagt gulvbrædde eller et punkteret vindue, så står vi klar til at hjælpe dig.

Reparation af gulve og lofter i  Østjylland

Gulve og lofter bør gives et eftersyn jævnligt. Det er elementer, der ikke holder lige så længe som fundament og yderkonstruktion, hvorfor de bør renoveres eller udskiftes efter behov. 

Hos Sejers udfører vi alt inden for reparation af gulv og loft. Vi kan desuden lægge nyt gulv og lave nyt loft. Hvis dit gulv eller loft trænger til en renovering, så kontakt os gerne i dag – vi kommer med glæde forbi og giver et uforpligtende tilbud.

 

Rådgivning og kommunikation kommer først

Vi har mange års erfaring med renovering af boligen – inklusive reparation eller udskiftning af gulv eller loft. Hos Sejers får du altid professionel rådgivning og vejledning i forbindelse med, at vi giver et tilbud.

Vi sætter en ære i vores troværdighed, og vi gør meget ud af, at kundens ønske stemmer overens med det arbejde, der reelt kan laves – vi siger hellere nej til en opgave, end vi taler nogen efter munden. Vi er ærlige og realistiske, og disse værdier er vi stolte af at videregive til alle vores folk. 

 

Konkurrencedygtige priser og uforpligtende tilbud

Vi gør en dyd ud af, at der er gennemsigtighed og transparens i de aftaler, vi laver med vores kunder. Vi udfører kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser og på gode vilkår – hos os ved du altid, hvad du får, og hvad du betaler for. 

Skal du have repareret eller udskiftet et loft i Østjylland, så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig. Vi kører i hele landsdelen og er ofte at træffe i Hadsten, Randers eller Bjerringbro. 

Ét skridt ad gangen

1

Du fortæller os om den reparation/udskiftning, som du gerne vil hjælpes med.

2

Vi giver et uforpligtende tilbud på opgaven.

3

Vi underskriver en aftale og får styr på diverse praktikaliteter.

4

Vi tager arbejdshandskerne på, og inden længe er opgaven klaret.

Ét skridt ad gangen

Ingen byggeopgaver er ens, og derfor gør vi os altid umage for at lytte til dig og dine behov.

1

Du fortæller os om den reparation/udskiftning, som du gerne vil hjælpes med.

2

Vi giver et uforpligtende tilbud på opgaven.

3

Vi underskriver en aftale og får styr på diverse praktikaliteter.

4

Vi tager arbejdshandskerne på, og inden længe står din nye terrasse klar.

Vi elsker glade kunder

5/5
"Opgaven er udført med stor tilfredshed. Sejers Tømrerfirma leverede et godt arbejde, til tiden og til den aftalte pris. Vi er meget tilfredse med arbejdet."
Claus

9. april 2021

5/5
"Sejers Tømrerfirma har gjort et super-godt stykke arbejde ifm. etablering af nyt bølgeeternittag på vores hus i Skæring, Egå, samt montering af nye gavle, træværk, ovenlysvinduer"
Danny

11. oktober 2022

5/5
"Bare fint og solidt arbejde. Kan kun sige rosende ord om hele forløbet. Vil bruge dem fremover hvis/når vi får brug for det. Og anbefale dem til venner og bekendte."
Poul

17. december 2021

Skal vi hjælpe dig?

Ingen opgaver er for små, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en kompetent tømrer, som kan hjælpe dig med en reparation eller udskiftning.

Frederik Sejer

Indehaver